Слика
Ђорђе Станковић

Ђорђе Станковић

Народна странка
Југ Србије
Ниш

Биографија

Ђорђе Станковић први пут је изабран за народног посланика у 13. сазиву као 37. на листи Мариника Тепић – Уједињени за победу Србије (Странка слободе и правде, Народна странка, Демократска странка, ЏВМ – ВМДК, Странка Македонаца Србије, Покрет слободних грађана, Удружени синдикати Србије „Слога“, Покрет за преокрет, Покрет Слободна Србија, Влашка странка), мандат му је потврђен 01.08.2022. године.

У 13. сазиву део је посланичке групе Народна странка. Члан је Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, и заменик члана Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава и Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације.

Рођен у Нишу 22. априла.1989. У Нишу је завршио основну школу и средњу школу, а 2008 уписао Грађевинско-Архитектонски факултет на ком је завршио основне и мастер студије.

2014. године, после завршених студија, почео је да ради у немачкој фирми у Београду на позицији координатора градње, и на том месту је остао 3 године.

Након тога основао је своју фирму у Нишу, која се бави некретнинама и пројектовањем и ради до дан данас.

Потпредседник је Народне странке, и председник Градског одбора Народне странке у Нишу.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику
Заменик члана
Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава
Заменик члана
Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.