Разговор са грађанима: Ђорђе Станковић, народни посланик

Слика
Разговор са грађанима - Ђорђе Станковић
2 минута

Платформа „Мој посланик“ покреће нови серијал разговора уживо, у којима ће грађани имати прилике да директно питају народне посланике и разговарају са њима о свим важним темама које их интересују. 
 

Након конституисања Скупштине и формирање нове Владе, покрећемо разговоре са посланицима, а први саговорник биће Ђорђе Станковић из Ниша, народни посланик и потпредседник Народне странке. Догађај је заказан за петак, 4. новембар од 12 сати у кафеу Лабиринт у Нишу, Балканска 2а. 
 

Мој посланик је програм који реализује организација Проактив, са циљем да укаже на то колико је значајно да грађани могу директно да комуницирају са изабраним народним посланицима, који су дужни да заступају интересе грађана, посебно људи из локалних заједница из којих долазе. Kао саставни део активности осмишљени су и разговори са посланицима уживо, у неформалној атмосфери,  уз кафу и освежење. 

Слика
Разговор са грађанима - Ђорђе Станковић


 

Ђорђе Станковић је по струци архитекта, па ће неке од централних тема разговора бити архитектура, инфраструктура, реконструкција града, као и потенцијална решења за бољи Ниш. Осим тога, грађани ће моћи да директно постављају питања народном послаником у вези са решавањем свих важних питања која се тичу њихове заједнице, а на која по својој надлежности и дужности могу да утичу и народни посланици. 
 

Присуство разговору са народним послаником је слободно за све заинтересоване грађане. Из организационих разлога, неопходна је пријава. Своје име и презиме, са назнаком да желите да присуствујете догађају, можете послати на Кликни овде за приказ емаил адресе  
 

Kо је Ђорђе Станковић? 
 

Станковић је рођен и живи у Нишу, где се школовао и завршио основне и мастер студије на Грађевинско-архитектонском факултету. Током студија бавио се омладинском и студентском политиком, а по завршетку студија преселио се у Београд где је три године радио у једној немачкој фирми на позицији координатора градње. Након тога, основао је своју фирму у Нишу, која се бави некретнинама и пројектовањем. Потпредседник је Народне странке и председник Градског одбора у Нишу. Након парламентарних избора који су одржани априла 2022. године постао је народни посланик. Ожењен је и отац двоје деце. 
 

Повезано са