Слика
Бранислав Јосифовић

Бранислав Јосифовић

Српска напредна странка
Исток Србије
Књажевац

Биографија

Рођен је 1991. године, живи у Књажевцу. По образовању је инжењер менаџмента. Радио је у општини Књажевац на месту менаџера друштвених мрежа у периоду 2012. до 2014. године. Од 2014. до 2015. радио је у општинском Одељењу за буџет и финансије. Од 2015. до 2020. године био Шеф кабинета председника општине Књажевац. Од 2016. године члан је Школског одбора Основне школе Димитрије Тодоровић Каплар и члан Управног одбора Спортског савеза Књажевца, а од 2020. и председник Надзорног одбора Геронтолошког центра Књажевац.

За одборника у Скупштини општине Књажевац изабран је 2016. године, али је одмах поднео оставку на то место. Поново је изабран на исту функцију 2020. године, након чега је са места одборника прешао на функцију заменика председника општине Књажевац, на којој је остао до 2022. године.

Од 2022. године поново је одборник у Скупштини општине Књажевац. Политичку каријеру започео је у Уједињеним регионима Србије. Након њиховог распуштања, придружио се новооснованом Народном покрету Књаз, да би на крају прешао у Српску напредну странку.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за културу и информисање
Заменик члана
Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације
Заменик члана
Одбор за заштиту животне средине

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.