Састанак у Књажевцу са послаником Јосифовићем

Слика
Књажевац - Бранислав Јосифовић
1 минут

 

Представнице ТОЦ-а одржале су радни састанак – „Ручак са народним послаником“, Браниславом Јосифовићем из Књажевца. Јосифовић је један од пет народних посланика из источне Србије, тј. Зајечарског и Борског округа, а у Народну скупштину Републике Србије ушао је јануара 2023. године након кооптирања народног посланика на листи Српске напредне странке.

Током разговора са народним послаником Јосифовићем представнице ТОЦ-а имале су прилику да му представе најпре пројекат Мој посланик, његову идеју и досадашњи рад. Такође, предсатвљен је и унапређен сајт Мој посланик чија је идеја управо остваривање двосмерне комуникације између посланика и грађана. Са послаником Јосифовићем разговарало се и о потенцијалном укључивању у друге пројектне активности, тј. разговоре са грађанима, као и уличне акције у оквиру којих ће бити представљен и сам портал Мој посланик, а за шта је и исказано интересовање од стране Јосифовића. 

Слика
Књажевац - Јосифовић

ТОЦ ће у наредном периоду организовати уличне акције у Зајечару, Бору, Сокобањи и Књажевцу, а у оквиру којих ће грађанима представити платформу Мој посланик, упознати их са начином функционисања платформе, али и мотивисати их да поставе питања посланицима из региона Источне Србије. 

Платформу Мој посланик воде организација Проактив из Ниша и партнери TOЦ из Зајечара, Едукативни центар Крушеваци Урбан Ин из Новог Пазара.

Повезано са