Разговор са новинарима у Зајечару

Слика
Зајечар - ручак са новинарима
1 минут

Наредне активности платформе Мој посланик представио је ТОЦ, на ручку са представницима медија у Зајечару. 

Најављено је подизање новог сајта који има за циљ да грађанима још више олакша могућност да постављају питање народним посланицима из свог краја. Такође, са медијима је разговарано и о уличним акцијама, као и о потенцијалним предлозима од стране представника медија о акцијама са грађанима. Од представника медија предложено је да са народним посланицима буду реализовани подкасти у оквиру којих би грађани могли да поставе питања посланицима, да можда буде обезбеђен и уживо пренос тих подкаста на њиховим порталима или и на друштвеним мрежама, како би дошли до што већег броја грађана. 

Слика
Зајечар - ручак са медијима

Представницма медија је предочено да ће у оквиру платформе Мој посланик бити објављиване разне занимљивости у вези са радном скупштине, као и неке инфромативно-едукативне објаве, попут информаицја о томе шта је посао и које је поље деловања народних посланика, у односу на градске одбронике, те да од медија ту очекујемо такође помоћ и  сарадњу, у смислу да кроз своје портале они такође деле те инфромације након што буду обајвљене на сајту Мој посланик.

Годишња конференција Мој посланик на којој ће бити представљени резултати рада у претходних година дана заказана је за 30. мај у хотелу Амбасадор у Нишу. 

Платформу Мој посланик воде организација Проактив из Ниша и партнери ТОЦ из Зајечара, Едукативни центар Крушевац и Урбан Ин из Новог Пазара.

Повезано са