Слика
Зоран Томић

Зоран Томић

Српска напредна странка
Расински округ
Крушевац

Биографија

Рођен је 23. децембра 1988. године. Завршио је Економски факултет, Универзитет у Нишу и докторанд је на том факултету. На Пољопривредном факултету у Крушевцу, Универзитета у Нишу, био је асистен из предмета Основи економије и Аграрна политика и осигурање.

Одборник у Скупштини града Крушевца био је од 2016. до 2020, као и члан Савета за родну равноправност и председник Савета за буџет и финансије у Скупштини града Крушевца. У Српској напредној странци је од 2013. године и члан је Председништва СНС.

До сада је био народни посланик у 12. сазиву, од 2020. до 2022. године. У 13. сазиву изабран је за посланика са листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Заједно можемо све и мандат му је потврђен 01.08.2022.

Посланичка група: „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“.

Политичка странка на чији је предлог изабран: Српска напредна странка (СНС).

Место пребивалишта: Крушевац.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за уставна питања и законодавство
Члан
Одбор за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику
Заменик члана
Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Пакашница, насеље 3 км од центра Крушевца, обратило се надлежнима Апелом за помоћ, због дискриминације и неповољног положаја у коме се налазе годинама уназад. Ми као мештани између осталог тражимо: 

1. Лежећи полицајци (по потреби) 

2.Ограничење брзине возила коју нико не поштује 

3.Дечије игралиште 

4. Функционалније одношење смећа 

5.Тротоар (деца иду по улици) 

6.Аутобуска стајалишта 

Чекамо реакцију надлежних, а овим путем желимо да скренемо пажњу на дискриминацију. Само желимо да имамо право на достојанствен живот. Унапред хвала