Слика
Невена Ђурић

Невена Ђурић

Српска напредна странка
Расински округ
Крушевац

Биографија

Рођена је 10. октобра 1993. године у Крушевцу. Завршила је средњу Медицинску школу у Крушевцу (смер фармацеутски техничар), а потом основне и мастер студије на Природно математичком факултету у Крагујевцу, смер професор математике. Радила у основној и у средњој школи, као наставница, односно професорка математике, а потом у Привредној комори Србије – Регионалној привредној комори Расинског управног округа, на пословима стручног сарадника за пројекте.

Када је реч о политичком ангажовању, активна је од 2019. у Градском одбору Српске напредне странке у Крушевцу. Била је полазница Академије младих лидера Српске напредне странке. Од 2021. је потпредседница Српске напредне странке. До сада је била народна посланица у 12. сазиву, од 2020. до 2022. године. У 13. сазиву изабрана је за посланицу са листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Заједно можемо све и мандат јој је потврђен 01.08.2022.

Посланичка група: „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ“.

Политичка странка на чији је предлог изабрана: Српска напредна странка (СНС).

Место пребивалишта: Крушевац.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за Косово и Метохију
Члан
Одбор за контролу служби безбедности
Заменик члана
Одбор за права детета

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.