Слика
Дејан Игњатовић

Дејан Игњатовић

Јединствена Србија
Југ Србије
Гаџин Хан

Биографија

Рођен је 1972 године у Великом Крчимиру, општина Гаџин Хан.

Од 2008. до 2012. године био је председник Скупштине општине Гаџин Хан. Од 2012. до 2016. био је заменик председника општине Гаџин Хан. Од 2016. до 2019. године био је одборник у Скупштини општине Гаџин Хан, а 2019. године изабран је поново за заменика председника општине Гаџин Хан, до 2020. године. Од 2020. године одборник је у Скупштини општине Гаџин Хан, и председник одборничке групе Јединствене Србије. 

Био је део политичке организације Заплање моја кућа, члан је Јединствене Србије. Потпредседник је Јединствене Србије, и председник општинског одбора Јединствене Србије Гаџин Хан.

Члан је Одбора за пољопривреду, шумарство и водопривреду, и заменик члана Одбора за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације и Одбора за Косово и Метохију. Члан је и Пододбора за праћење стања у пољопривреди у маргиналним - најнеразвијенијим подручјима Републике Србије - подручја са отежаним условима рада у пољопривреди.

Део је посланичке групе Јединствена Србија - Драган Марковић Палма.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за пољопривреду, шумарство и водопривреду
Заменик члана
Одбор за просторно планирање, саобраћај, инфраструктуру и телекомуникације
Заменик члана
Одбор за Косово и Метохију

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.