Слика
Дарко Лакетић

Дарко Лакетић

Српска напредна странка
Југ Србије
Прокупље

Биографија

Рођен је 10. јануара 1975. године у Косовској Митровици. Завршио је Медицински факултет у Приштини. Магистрирао 2005. године на Медицинском факултету у Нишу, где је 2007. године специјализирао урологију, а 2010. године докторирао.

Од 2010. године је председник Српског лекарског друштва за Топлички округ. Од 2000. године запослен је у прокупачкој Општој болници Др Алекса Савић. У два наврата је био професор у Медицинској школи Др Алекса Савић у Прокупљу, а био је и сарадник у настави-волонтер на Медицинском факултету у Нишу.

Био је директор прокупачке Градске апотеке 2012, а за помоћника министра здравља у сектору за јавно здравље и програмску заштиту именован је 2013. године. 2018. године изабран је за председника Комисије за истрагу последица НАТО бомбрадовања.

Од 2022. године доцент је на Медицинском факултету у Београду. На локалним изборима 2012. године био је изабран за одборника у Скупштини општине Прокупље

 Од 2011. године је председник Градског одбора Српске напредне странке у Прокупљу. Члан је Главног одбора Српске напредне странке, и потпредседник Савета за здравство Српске напедне странке.

Чланство у одборима

Председник
Одбор за здравље и породицу

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.