Слика
Ана Белоица Мартаћ

Ана Белоица Мартаћ

Српска напредна странка
Рашки округ
Рашка

Биографија

Ана Белоица је до сада једном била народна посланица, у 12. сазиву, од 2020. до 2022. године. Била је чланица Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, као и заменица члана Одбора за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава и Одбора за здравље и породицу. У актуелном сазиву део је посланичке групе Александар Вучић - Заједно можемо све. Чланица је Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава и Одбора за европске интеграције, и заменица члана Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за Косово и Метохију. Такође, заменица члана је и Делегације у Парламентарној скупштини Медитерана.
Рођена је 1992. године. Живи у Рашкој. Завршила је мастер студије економије. Полазница је Академије младих лидера Српске напредне странке. Чланица је Председништва Српске напредне странке и потпредседница Општинског одбора Српске напредне странке Рашка.

Чланство у одборима

Члан
Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава
Члан
Одбор за европске интеграције
Заменик члана
Одбор за одбрану и унутрашње послове
Заменик члана
Одбор за Косово и Метохију

Питања упућена посланику

Овде можете да погледате сва питања која су упућена посланицима, као и то на колико питања и како је сваки посланик одговорио.

Нажалост нема питања са одговором упућених овом посланику.

Нажалост нема питања без одговора упућених овом посланику.