Посланик Милетић покренуо низ иницијатива

Слика
Посланик Милетић покренуо низ иницијатива
1 минут

Народни посланик Милија Милетић одржао је конференцију за штампу где је покренуо иницијативу за измену пројекта и измештање наплатне рампе са малчанске петље на део новог ауто-пута изнад Просека.

Такође, у захтеву упућеном градоначелнику Ниша тражи се хитна реконструкција локалног пута од Врежинског булевара до малчанске петље и хитно реконструисање пруге Ниш–Зајечар. Посланик Милетић је навео да ниједан улаз у Београд нема наплатну рампу, па тражи да се она не поставља ни на улазу у Ниш.

“Вредност реконструкције била би 150 милиона динара. То је око 6км и битно је за егзистенцију свих нас. Имаћемо проблем, Град Ниш ће имати проблем. Велики је број ударних рупа, цепају се гуме, изађе полиција направи записник, Град Ниш као власник има обавезу да исплати штету.” Изјавио је посланик Милетић.

Посебно се осврнуо на проблем са испадањем цистерни на прузи Ниш – Зајечар.

“Осовинско оптерећење било је 18 тона. Уназад месец и по дана или два, промењен је правилник у Железницама Србије где је уместо 18 тона оптерећења стављено 22, 5 тона. Не знам на основу чега је то направљено, баш ме занима. Пруга остала у лошем стању, а повећано оптерећење”.

Посланик Милетић увек је доступан грађанима на нашој платформи.

Повезано са