О пољопривреди са послаником Милијом Милетићем

Слика
О пољопривреди са послаником Милијом Милетићем
1 минут

Организација Проактив кроз пројекат Мој посланик организовала је трибину са народним послаником Милијом Милетићем у селу Доња Топоница поред Ниша.

У суботу 13. октобра у Дому културе у Доњој Топоници народни посалник Милија Милетић био је гост платформе Мој посланик. У несвакидашњем амбијенту пред више од 30 мештана из Доње Топонице, Доње Трнаве, Мезграје и других околних села посланик Милетић причао је о пољопривреди, правцима развоја пољопривреде И задругарству. Поред посланика, окупљенима су се обратили и Драгица Ристић директорка задруге “Сврљижанка” као и Иван Тасић који је приближио окупљенима могућности за субвенционисање пољопривредника. У отвореном разговору мештани су имали могућност да поставе питања посланику и учествују у дискусији, већина питања односила се на задругарство, функционисање и рад задруга али су такође добили информације где и како могу доћи до субвенција.

У наредном период, захваљујући питањима грађана која пристижу на платформу mojposlanik.rs потрудићемо се да грађанима дамо могућност да се и директно обрате својим посланицима и причају на теме које су њима битне.

Видео трибине можете погледати на овом линку.

Повезано са