У Kњажевцу организован ручак са народним послаником Браниславом Јосифовићем

Слика
Sastanak sa Josifovićem
1 минут

Представнице ТОЦ-а одржале су радни састанак – „Ручак са народним послаником“, Браниславом Јосифовићем из Kњажевца. 

Јосифовић је један од пет народних посланика из Источне Србије, тј. Зајечарског и Борског округа, а у Народну скупштину Републике Србије ушао је јануара 2023. године, након кооптирања народног посланика на листи Српске напредне странке.

Током разговора са народним послаником Јосифовићем представнице ТОЦ-а имале су прилику да му представе најпре пројекат Мој посланик, његову идеју и досадашњи рад. Такође, представљен је и унапређен сајт Мој посланик чија је идеја управо остваривање двосмерне комуникације између посланика и грађана. Са послаником Јосифовићем разговарало се и о потенцијалном укључивању у друге пројектне активности, тј. разговоре са грађанима, као и уличне акције у оквиру којих ће бити представљен и сам портал Мој посланик, а за шта је и посланик Јосифовић исказао интересовање. 

Слика
Sastanak sa Josifovićem.


 ТОЦ ће у наредном периоду организовати уличне акције у Зајечару, Бору, Сокобањи и Kњажевцу, а у оквиру којих ће грађанима представити платформу Мој посланик, упознати их са начином функционисања платформе, али и мотивисати их да поставе питања посланицима из региона Источне Србије.

Платформу Мој посланик воде организација Проактив из Ниша и партнери Тимочки омладински центар из Зајечара, Едукативни центар Крушевац и Урбан Ин из Новог Пазара.

Повезано са