16.03.2018. godine Miloš Bošković podneo je ostavku na svoje poslaničko mesto, nekoliko dana kasnije ostavka je zvanično potvrđena čime je prestao mandat Narodnom poslaniku iz Niša. Bošković je odlučio da napusti Narodnu Skupštinu Republike Srbije i stranku koju je predstavljao.

Ova ostavka je najviše pogodila građane sa juga Srbije koji su izgubili jednog vrednog predstavnika u Parlamentu. Učešćem u projektu Moj poslanik, Miloš Bošković bio je i više nego aktivan, na svako od 19 postavljenih pitanja odgovarao je u rekordnom roku od 15 minuta, što ga je pozicioniralo na prvo mesto u brzini pružanja odgovora građanima sa juga Srbije, često je vodio komunikaciju i na našim društvenim mrežama i uvek imao vremena da sasluša građane i svakom da odgovor na pitanje. Pored odgovora na pitanja, bio je uvek otvoren za učešće u akcijama i okruglim stolovima koje je portal Moj poslanik organizovao. Za period od 12 meseci učestvovao je na sve 4 akcije koje su organizovane u Nišu. Za skupštinskom govornicom se obratio ukupno 9 puta.

U ime celog tima koji sprovodi projekat Moj poslanik kao koordinator projekta imam tu čast da se zahvalim gospodinu Boškoviću na odličnoj saradnji kao i razumevanju potreba svih građana sa juga Srbije i važnosti učestvovanja građana u Parlamentu.

Miloš Bošković je vratio mandat i prestao da obavlja dužnost poslanika, građani juga Srbije su izgubili jednog predstavnika u Narodnoj skupštini, od 16.03.2018. godine Jug Srbije predstavljaće 21 Narodni poslanik.