Tim platforme Mojposlanik u protekle četiri godine uspešno je uspostavio komunikaciju na relaciji građanin – poslanici sa juga Srbije.

Tokom celokupnog mandata naši sugrađani sa juga Srbije dobili su odgovore na preko 200 pitanja od 20 različitih poslanika. Uspešno smo zahvaljujući postavljenim pitanjima na portalu dobili i odgovor od Ministarstva koji je prosleđen našim sugrađankama iz Niša. Rešeni su problemi stanovnicima iz Prokuplja sa kojima su se suočavali skoro celu deceniju, jedan naš sugrađanin bio je gost sednice odbora za zaštitu životne sredine a glas juga Srbije se čuo mnogo više u parlamentu zahvaljujući pitanjima koje su poslanici dobijali na našoj platformi. Poverenje koje su građani pokazali prema portalu brzo je privuklo i ljude iz drugih okruga, pre svega Raškog, Rasinskog i Zaječarskog. Da je neophodno širenje ideje na nove regione postalo je jasno kada je svake nedelje u naše sanduče pristizalo novo pitanje od građana iz drugih okruga. Upravo iz tog razloga u novom mandatu Moj poslanik platforma pratiće i poslanike iz ova tri regiona.

U narednim godinama zajedno sa poslanicima sa juga Srbije, na platformi će se naći i njihove kolege iz Zaječarskog, Rasinskog i Raškog regiona. U svakom od okruga, partnerske organizacije biće kontakt tačke za koumnikaciju sa građanima, Timočki omladinski centar Zaječar, Edukativni Centar Kruševac i Urban – In iz Novog Pazara pomoćiće nam u realizaciji svih aktinvosti i uključivanju građana u procese donošenja odluka.