Organizacija Proaktiv kroz projekat Moj poslanik organizovala je tribinu sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem u selu Donja Toponica pored Niša.

U subotu 13. oktobra u Domu kulture u Donjoj Toponici narodni posalnik Milija Miletić bio je gost platforme Moj poslanik. U nesvakidašnjem ambijentu pred više od 30 meštana iz Donje Toponice, Donje Trnave, Mezgraje i drugih okolnih sela poslanik Miletić pričao je o poljoprivredi, pravcima razvoja poljoprivrede I zadrugarstvu. Pored poslanika, okupljenima su se obratili i Dragica Ristić direktorka zadruge “Svrljižanka” kao i Ivan Tasić koji je približio okupljenima mogućnosti za subvencionisanje poljoprivrednika. U otvorenom razgovoru meštani su imali mogućnost da postave pitanja poslaniku i učestvuju u diskusiji, većina pitanja odnosila se na zadrugarstvo, funkcionisanje i rad zadruga ali su takođe dobili informacije gde i kako mogu doći do subvencija.

U narednom period, zahvaljujući pitanjima građana koja pristižu na platformu www.mojposlanik.rs potrudićemo se da građanima damo mogućnost da se i direktno obrate svojim poslanicima i pričaju na teme koje su njima bitne.

Video tribine možete pogledati na ovom linku.